Een Berg Sport over FC Utrecht-aanwinst Luuk Brouwers: 'Een moderne voetballer'

© RTV Utrecht
Utrecht - Luuk Brouwers past bij het DNA van FC Utrecht. De middenvelder, die komende zomer van Go Ahead Eagles naar de Galgenwaard komt, is een winnaar. "Hij is comfortabel aan de bal en hij kan een goal maken." Dat zegt zijn zaakwaaknemer Fred van der Hoorn vrijdag in Een Berg Sport bij RTV Utrecht.
Brouwers maakte dit seizoen al negen doelpunten voor de verrassend sterke promovendus. "Hij is steeds iets beter geworden en mede verantwoordelijk voor het succes van Go Ahead Eagles", stelt Gert Kruys. "Dit is een moderne voetballer."

Nummer één

"Utrecht was voor mij nummer één", zegt Brouwers. "Ik ben hartstikke blij dat het het ook geworden is. Het past in het stappenplan dat ik in gedachten heb voor mijn carrière. Het is elke keer een stapje hoger", aldus de middenvelder, die begon bij FC Den Bosch en nu via Go Ahead Eagles bij FC Utrecht belandt.
Brouwers deed het prima in de wedstrijd van Go Ahead Eagles tegen FC Utrecht, die in 1-1 eindigde. Hij maakte in dat duel de 1-0 voor de ploeg ui Deventer. "Hij stond denk ik al langer op de radar bij FC Utrecht", zegt Van der Hoorn.
Van der Hoorn denkt dan ook dat FC Utrecht een goede aanwinst heeft aan Brouwers. "Ik denk dat er nog wel rek in zit. Ik ben ervan overtuigd dat hij het aankan."