Mannen en vrouwen UZSC op achterstand in halve finale beker

© Fotostudio Red Green Blue
Utrecht - De waterpolosters van UZSC hebben de eerste halve finale van de KNZB Beker tegen Polar Bears verloren. De Utrechtse ploeg ging met 13-10 onderuit in Ede. Ook de mannen gingen onderuit. De waterpoloërs van UZSC verloren met 9-12 van Het Ravijn.

Vrouwen al snel op achterstand

Na het eerste kwart keek UZSC al tegen een achterstand aan: 6-4. In de tweede periode breidde de thuisploeg de score verder uit naar 8-4. Na het derde kwart was de tussenstand 11-7 waarna UZSC in de laatste acht minuten de achterstand nog wist te verkleinen tot 13-10.
Zondag staan Polar Bears en UZSC opnieuw tegenover elkaar. De Utrechtse waterpolosters moeten dan met drie treffers verschil winnen om zicht te houden op de finale.

Slecht tweede kwart mannen UZSC

De mannen van UZSC stonden tegen Het Ravijn na het eerste kwart nog op 2-2. In de tweede periode liepen de bezoekers uit naar 3-7. In de derde acht minuten maakte de ploeg uit Nijverdal het verschil nog iets groter: 4-9. In het laatste kwart scoorde UZSC nog vijfmaal, terwijl Het Ravijn er drie maakte waardoor de eindstand 9-12 was.
Zondagmiddag om half vier moet UZSC de achterstand zien goed te maken. Dat duel is live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.