Mitchell Zwart toch langer bij Hercules

© SO Soest
UTRECHT - Na eerder aangegeven te hebben elders meer speelminuten te willen maken heeft de 27-jarige verdediger, Mitchel Zwart toch gekozen voor een langer verblijf bij derde divisionist Hercules. Zwart die gesprekken voerde met diverse andere divisieclubs komt dus terug op zijn eerdere beslissing en blijft dus bij de Utrechtse club.
Hoofdtrainer René van der Kooij: "Wij zijn content dat Mitchell kiest voor een langer verblijf bij Hercules. Mitchell heeft zich prima doorontwikkeld en de kans op meer speelminuten wordt voor hem daardoor ook steeds groter. Bovendien speelt daarbij een competitie met maar liefst 34 wedstrijden een rol waarbij het spelen van doordeweekse wedstrijden om een eventuele Corona stop op te vangen eveneens een rol speelt. Een brede kwalitatief gelijkwaardige selectie is in die setting op dit niveau cruciaal, zo geeft de actualiteit aan."
Zwart heeft aangegeven het nog wel naar zijn zin te hebben bij Hercules wat voor hem een extra argument is geweest om op zijn eerdere beslissing om te vertrekken terug te komen. Zwart begint aan zijn derde seizoen bij Utrechts hoogst spelende amateurclub.