Derde divisie: Hercules wil Groene Ster eerste thuisnederlaag toebrengen

© Geert Lommers
UTRECHT - Hercules wacht zondag in de derde divisie een pittige klus. De Utrechters maken de lange reis naar Heerlerheide, waar thuisclub Groene Ster dit seizoen nog geen enkele wedstrijd verloor. Eerder deze competitie ging Hoogland in Limburg met 3-1 onderuit.
Hercules liep vorige week een tikje op. In de windwedstrijd tegen laagvlieger Quick ging de ploeg van René van der Kooij met 1-3 onderuit. Hercules zakte daardoor van de zesde naar de negende plaats. Het herstel moet komen in Limburg, waar tegenstander Groene Ster de vijfde postitie bezet.
De twee ploegen troffen elkaar één keer eerder in de derde divisie. Op 1 september 2019 werd het in Utrecht 1-3. Groene Ster kwam op 0-3, Wouter Kenemans maakte tien minuten voor tijd de enige Utrechtse treffer.
Groene Ster, bezig aan haar derde seizoen in de derde divisie, is al zes duels ongeslagen. Hollandia was op 10 oktober de laatste ploeg die van de Limburgers wist te winnen.
Bij Hercules ontbreekt alleen de langdurig geblesseerde doelman Fons Mulder.
Groene Ster - Hercules begint vanmiddag om 14.30 uur en is live te horen in Namen & Rugnummers live op Radio M Utrecht. De verslaggever in Limburg is Menno Schilder.