Veerkrachtig VV Utrecht wint van Zwolle, flinke nederlaag Taurus

© Fotostudio RedGreenBlue
UTRECHT - De volleybalsters van Booleans/VV Utrecht hebben in de eredivisie een knappe overwinning geboekt. In Stadion Galgenwaard werd Zwolle in een vijfsetter verslagen. De mannen van Taurus kregen klop van kampioenskandidaat Dynamo.
VV Utrecht toonde veel veerkracht op eigen veld. Het verloor een spannende eerste set met 26-28, waarna de tweede set gewonnen werd met 25-23. Zwolle kwam in de derde set weer op voorsprong, maar Utrecht reageerde sterk. De vierde en de vijfde set werden met 25-21 en 15-6 gewonnen door VV Utrecht.
Door de zege is VV Utrecht nu vijfde in de eredivisie, met 27 punten uit 15 wedstrijden. Zwolle staat een plekje lager, met 25 punten uit 13 duels.

Taurus blijft vierde ondanks nederlaag

De volleybalmannen van Taurus liepen tegen een ruime nederlaag aan. Op bezoek bij nummer twee Dynamo in Apeldoorn werden de Houtenaren met 25-13, 25-13 en 25-23 van het veld geslagen.
Ondanks de nederlaag blijft Taurus vierde in de eredivisie, met 23 punten uit 15 duels. Daarmee is het best of the rest, want de achterstand op nummer drie Lycurgus is al acht punten.