Jong FC Utrecht onderuit bij koploper FC Volendam

Thijmen Nijhuis maakte zijn rentree onder de lat bij Jong FC Utrecht.
Thijmen Nijhuis maakte zijn rentree onder de lat bij Jong FC Utrecht. © fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong F C Utrecht heeft op bezoek bij koploper FC Volendam met 2-0 verloren. Het is de vijfde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Darije Kalezic. In die vijf duels scoorde Jong FC Utrecht bovendien niet één doelpunt.
Al na 35 minuten stond de eindstand op het scorebord. Gaetano Oristanio en Bilal Ould-Chikh, die in het seizoen 2017/2018 voor FC Utrecht speelde, maakten de Volendamse doelpunten.
Bij Jong FC Utrecht stond Thijmen Nijhuis voor het eerst dit seizoen op doel. Hij werd in de eerste seizoenshelft uitgeleend aan MVV.

Debuut Fonville, Shein en Timber

Kort voor het einde van de wedstrijd mochten drie andere spelers hun debuut maken voor Jong FC Utrecht. Zo maakte de 18-jarige Deveron Fonville voor het eerst minuten. Ook Rocco Robert Shein (18) deed voor het eerst mee, hij werd vorige week gehuurd van de Estse club FC Flora. De laatste debutant was Dylan Timber, de broer van FC Utrecht-voetballer Quinten Timber en Oranje-international Jurriën Timber.
Jong FC Utrecht na de nederlaag naar plek 17 in de de eerste divisie.

El Azrak

De door FC Utrecht aan VVV-Venlo verhuurde Rayan El Azrak eiste vanavond een hoofdrol op in de eerste divisie. Hij scoorde in één helft drie goals tegen MVV. Bovendien gaf hij ook nog een assist op Nick Venema, die ook door FC Utrecht wordt verhuurd aan VVV-Venlo.