René van der Kooij blijft trainer van Hercules: 'Veel vertrouwen'

UTRECHT - René van der Kooij blijft trainer van derde divisionist Hercules. Hij heeft zijn contract bij de Utrechters met een jaar verlengd.
Leuk om onderdeel van deze club te zijn
René van der Kooij
Van der Kooij is bezig aan zijn tweede seizoen en staat met Hercules zesde. Naast trainer is hij technisch manager bij Hercules. "Het is heel fijn dat het vertrouwen er van twee kanten is", reageert Van der Kooij tegen RTV Utrecht.
René van der Kooij
René van der Kooij © Orange Pictures
De oefenmeester en technisch manager is tevreden over de staat van zijn selectie. "Er staat een enorm goede selectie met een hele goed jeugdopleiding. We zijn elf jaar geleden met een plan begonnen. Dat is mooi dat we dat nu doortrekken. En het is ook heel leuk om daar onderdeel van te zijn."
"We willen natuurlijk onze grootste talenten behouden. Dat zijn er een stuk of zes", aldus de oefenmeester die weet voor welke positie hij zijn ploeg nog wil versterken. "Na het aankomende vertrek van Tyrone Fonville naar Sparta Nijkerk moet er een spits bijkomen. In de onder 21 en onder 18 hebben we ook nog geen kantklare spits."

Nathan Bijl ook jaar langer bij Hercules

Ook middenvelder Nathan Bijl heeft zijn contract bij Hercules met een jaar verlengd. In 2019 maakte hij de overstap van FC Lienden naar Hercules. Daarvoor droeg Bijl ook al het shirt van de ploeg uit Utrecht.