Derde divisie: Tim Pieters twijfelgeval voor streekderby Hoogland - Hercules

© Geert Lommers
HOOGLAND/UTRECHT - In de derde divisie staat vanmiddag de streekderby tussen Hoogland en Hercules op het programma. Het is de derde keer dat beide ploegen elkaar in de derde divisie treffen, maar pas de eerste keer in Hoogland.

Geen winnaar

De voorgaande twee ontmoetingen, op sportpark Voordorp, eindigden beide in een 2-2 gelijkspel. In Hoogland speelt vanmiddag de nummer 12 van de derde divisie tegen de nummer 8. Hoogland leed vorige week na een reeks van drie zeges op rij weer eens een nederlaag. Voor Hercules kam er juist een einde aan een slechte serie. Na vier duels waarin slechts één punt werd gehaald, werd eindelijk weer eens gewonnen.
Hercules won dit seizoen pas één keer een uitwedstrijd, op 12 september bij JOS Watergraafsmeer. Hoogland speelde zes thuisduels, waarvan er twee werden gewonnen, twee gelijk gespeeld en twee verloren.

Pieters twijfel

Hoogland-trainer Roy Versluis kan tegen Hercules niet beschikken over Lex Hienekamp, Sohaib Echabouni en Jordan Kemp, die ook vorige week al ontbraken. Bij Hercules is de lijst van afwezigen iets langer geworden. Rogier Benschop zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit, Fons Mulder en Vincent Tel zijn de rest van het seizoen uitgeschakeld en ook Pepijn Vonk is nog niet fit.
Daar komt nu bij dat Mike de Beer ziek is en Tim Pieters deze week op de training geblesseerd raakte. Of hij kan spelen is twijfelachtig.
Hoogland - Hercules begint vanmiddag om 14.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht in het programma Namen & Rugnummers.