Jong FC Utrecht zet slechte reeks voort en verliest van Excelsior

© FC Utrecht
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft de uitwedstrijd tegen Excelsior verloren met 2-1. Dat is de vierde verliespartij in vijf wedstrijden voor de ploeg van Darije Kalezic.
De Utrechters kwamen in de 21ste minuut nog wel op voorsprong door Eros Maddy. De aanvaller wist knap weg te draaien van zijn tegenstander en stuurde de bal afgemeten de hoek van het doel in. Het was voor Maddy zijn eerste treffer van het seizoen.
Drie minuten na rust scoorde Thijs Dallinga voor Excelsior de gelijkmaker. Hij gleed van dichtbij de bal tegen de touwen, waarbij de verdediging van Jong FC Utrecht er niet goed uitzag. Dallinga tekende daarmee alweer voor zijn 21ste treffer dit seizoen, waarmee hij met grote afstand topscorer is in de Eerste Divisie.
Na de tegengoal wist Jong FC Utrecht er amper meer doorheen te breken bij Excelsior. In de 81ste minuut pakten de Rotterdammer daarop de leiding. Met een kopbal bracht Marouan Azarkan de eindstand op het bord. Jong FC Utrecht staat nu op de vijftiende plaats in de Eerste Divisie.