Gemixte gevoelens bij Romp: 'Lachwekkend en trots'

© Orange Pictures
EEMDIJK/UTRECHT - Eemdijk-trainer Willem Romp had na het 2-2 gelijkspel in de topper tegen Urk gemixte gevoelens. De tweede helft van zijn ploeg maakte hem trots, maar de eerste helft vond hij teleurstellend. "Hoe we de ruimtes weggeven en omgaan met balbezit is lachwekkend", zegt de coach tegen RTV Utrecht.
Romp had geen goed woord over voor de eerste helft van zijn ploeg. "Als je zo slap verdedigt in de hele eerste helft en bij de goal, dan vraag ik me af of je snapt waar het om gaat in zo'n wedstrijd. Dat is denk niet zo. Daarnaast is hoe we met de ruimtes en balbezit omgaan lachwekkend."
Ik ging een mannetje voorbij en toen was het rammen op het hok
Argjend Selimi

In leven houden

Selimi scoorde in de tweede helft de gelijkmaker. En hoe. Na een mooie steekbal was er geen twijfel bij hem. "Ik ging een mannetje voorbij en toen was het rammen op het hok."
Waar Romp na de eerste helft teleurgesteld was, maakte de tweede helft hem trots. "Als je ziet hoe we ons herpakken en dan wel de ruimtes vinden, dan speel je verdiend gelijk. In de eerste helft laten ze je in leven en in de tweede helft moesten we de 3-1 maken."
[Media:">

Familiedag

Na afloop werd vooral gebaald op sportpark De Vinken, waar de geur van kibbeling bovenhing. "Het kon zo'n mooie dag worden met de familiedag. Zoveel mensen keken, het weer zat mee, maar dan geef je het in de laatste minuten alsnog uit handen. Niet de eerste keer dit seizoen", besluit Selimi.
Kibbeling bij Eemdijk - Urk
Kibbeling bij Eemdijk - Urk © RTV Utrecht