Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Versluis houdt vertrouwen na weer geen zege: 'We winnen binnen nu en drie weken'

1/4
HOOGLAND - Hoogland won een jaar geleden voor het laatst. Ook de zesde wedstrijd in de derde divisie B bij koploper OFC werd verloren (4-0). Toch houdt Roy Versluis, trainer Hoogland, vertrouwen. "Binnen nu en drie weken gaat die winst er komen", vertelt de trainer in Namen en Rugnummers.

Hoogland kreeg kansen op goals. Versluis: "De eerste 25 minuten waren we OFC voetballend de baas. Dat klinkt misschien gek. We vonden vrije mensen en kwamen goed door, maar dan moet je scoren."

Hoogland vond niet het net, maar OFC dus wel. "Dat is individuele kwaliteit. Een kans is bij hun negen van de tien een goal", vertelt Versluis, die met een 2-0 achterstand ging rusten. In de tweede helft werd de voorsprong vergroot. "Buiten het eerste halfuur maakten we geen aanspraak op de overwinning."

Hoogland-trainer Roy Versluis in gesprek met verslaggever Robert ClausDebuut


Bij Hoogland maakte Delano Esseboom zijn basisdebuut. "Sinds vanochtend wist ik dat ik zou starten. Ik heb dus geen onrustige nacht gehad. In de bus was ik in focus. In de wedstrijd heb ik alles gegeven door onder andere veel te lopen", zegt de debutant, die na een uur werd gewisseld.

Delano Esseboom over zijn basisdebuut bij Hoogland tegen OFCProgramma


Hoogland won bijna een jaar geleden voor het laatst. Versluis heeft vertrouwen in dat zijn ploeg binnenkort wint. "Binnen nu en drie weken gaat die winst er komen." Hoogland is de nummer 16 op de ranglijst en ze spelen de komende drie weken tegen JOS Watergraafmeer (nummer 7), HSC'21 (nummer 17) en Dongen (nummer 14).

Van Westlandia en OFC verloren we terecht"
Roy Versluis

Hoogland staat vijftiende. Dat is geen verrassing volgens Versluis. "Niemand had verwacht dat wij in het linkerrijtje zouden staan. Van Westlandia en OFC verloren we terecht. Die ploegen zijn verder dan wij."

Martijn Koelewijn: "Lekker om weer wedstrijden te spelen"


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -