Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

KNVB Beker: Spakenburg door, Hercules en Hoogland uitgeschakeld

PROVINCIE UTRECHT - Spakenburg heeft zich geplaatst voor de eerste hoofdronde van de KNVB beker. De tweede divisionist won in eigen huis met 5-2 van UNA. Hoogland en Hercules werden uitgeschakeld.Spakenburg scoort er vijf


Spakenburg won met ruime cijfers van UNA uit Veldhoven, dat in de derde divisie speelt. Op de Westmaat werd het 5-2. De Blauwen leidden bij rust al met 2-1, door treffers van Floris van der Linden en Robin Eindhoven. Tussendoor scoorde Serhat Koš de gelijkmaker.

Na rust maakte Hero van Lopik de 3-1. Serhat Koš maakte er met zijn tweede van de avond 3-2 van, waarna Frank Schilder en Lowie van Zundert (strafschop) er 5-2 van maakten.Exit Hercules na strafschoppen


Hercules is tegen de eerste teleurstelling van het seizoen opgelopen. De Utrechters gingen tegen ACV, dat zaterdag in Veenendaal ook al van DOVO won, na strafschoppen onderuit. Bj÷rn van Gorkom bracht Hercules al binnen een kwartier op 1-0. In de tweede helft maakte ACV de 1-1, waarna een verlenging noodzakelijk was.

Daarin werd niet meer gescoord, waarna ACV de strafschoppenserie met 4-3 won.
Hoogland wint ook niet in de beker


Ook in de bekerwedstrijd tegen Westlandia is Hoogland er niet in geslaagd de eerste zege van het seizoen te boeken. De ploeg uit Naaldwijk, die eerder dit seizoen het competitieduel in Hoogland al met 0-4 won, was ook in de beker te sterk voor de ploeg van trainer Roy Versluis. Het werd 0-1.


Dinsdag


Dinsdag plaatste IJsselmeervogels zich al ten koste van Sportlust'46 voor de eerste ronde. Ook GVVV en DOVO hebben zich geplaatst.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -