Hoogland en Hercules jagen in uitwedstrijd op eerste driepunter

Ruud Vos (Hoogland) is geschorst
Ruud Vos (Hoogland) is geschorst © Geert Lommers
HOOGLAND/UTRECHT - Hoogland hoopt zondag in Beverwijk de eerste zege van het seizoen in de derde divisie te bewerkstelligen. Voor provincie Hercules begint de competitie zondag pas, nadat de openingswedstrijd tegen Unitas op het laatste moment werd afgelast. Hercules gaat op bezoek bij Westlandia.

DEM - Hoogland

Hoogland speelde afgelopen zondag met 2-2 gelijk tegen Gemert. DEM begon met een 3-0 nederlaag in Zuid Limburg tegen Groene Ster. De formatie uit Beverwijk heeft voor eigen publiek dus iets recht te zetten.
Beide ploegen troffen elkaar één keer in de derde divisie. In het afgebroken seizoen 2019-2020 won DEM in Hoogland met 2-1. De return werd niet gespeeld, de twee duels die voor afgelopen seizoen gepland stonden evenmin.
Hoogland-trainer Roy Versluis kan zondag niet beschikken over Bas Wobbes en Stijn Mossink, die tegen Gemert geblesseerd uitvielen. Ruud Vos is geschorst.

Westlandia - Hercules

De duels tussen Westlandia en Hercules staan altijd garant voor spektakel. In de acht keer dat beide teams tegenover elkaar stonden in de derde divisie vielen 35 doelpunten. Helaas voor Hercules slaat de balans door in het voordeel van de Naaldwijkers: 23-12. Westlandia won zes van de acht duels, Hercules won twee keer.
Terwijl Hercules afgelopen zondag niet speelde, verloor Westlandia de uitwedstrijd tegen Haagse buurman Quick met 2-0. De ploeg van trainer Marcel Koning zal zich willen revancheren. Bij Westlandia treffen we één bekend gezicht: middenvelder Wesley Goeman speelde een seizoen voor GVVV.
Hercules-trainer René van der Kooij kan weer beschikken over de van FC Utrecht teruggekeerde Tim Pieters. Lats Vermeulen, Mike de Beer en Valentijn Beck zijn nog geblesseerd.

Live

Beide duels beginnen zondag om 14.00 uur en zijn live te volgen in Namen & Rugnummers bij Radio M Utrecht.