Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Groenewegen en Van der Haar van start in Ronde van Wallonië

1/2
VINKEVEEN/WOUDENBERG - Het wielrennen houdt niet op bij de Tour de France. Twee dagen na de finish van de Franse rittenkoers gaat in BelgiŽ de Ronde van WalloniŽ van start met twee regiogenoten aan het vertrek.

Dylan Groenewegen doet mee namens Jumbo-Visma. De sprinter uit Vinkeveen, die eerder dit seizoen de Giro d'Italia reed, werd door zijn ploeg niet opgesteld in de Tour de France. In de Ronde van WalloniŽ gaat Groenewegen op zoek naar zijn eerste overwinning van het seizoen.

De tweede regiogenoot is van origine veldrijder, namelijk Lars van der Haar. De Woudenberger is opgesteld door zijn ploeg Baloise Trek Lions. Het team mag als veldritploeg ook meedoen aan enkele profwedstrijden. De Ronde van WalloniŽ is voor Van der Haar een belangrijke wedstrijd in aanloop naar de winter.

De Ronde van WalloniŽ (20-24 juli) gaat ondanks de zware overstromingen in het gebied door. Het is alleen geen vijfdaagse, maar een vierdaagse. De tweede etappe van Verviers naar Herve is door de ramp namelijk wel afgelast.

 Lars van der Haar Lars van der Haar | Foto: Orange Pictures


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -