Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

FC Utrecht hoopt op publiek in thuisduels met Willem II en PSV: 'Op ieder scenario voorbereid'

UTRECHT - FC Utrecht hoopt dit seizoen nog toeschouwers te ontvangen in Stadion Galgenwaard. "Wij zijn als club voorbereid op ieder scenario en kunnen altijd op- en afschalen", zegt Stef van der Weide, manager veiligheid & operations bij FC Utrecht, tegen RTV Utrecht.

Het kabinet maakte dinsdag bekend dat tijdens speelronde 30 weer publiek welkom is in de stadions, maar dan speelt FC Utrecht uit tegen FC Twente. Bij dat duel zijn 4.000 toeschouwers welkom in de Grolsch Veste.

FC Utrecht speelt bij die wedstrijd in Enschede geen rol. "Het gaat enkel om thuissupporters. Uiteraard gaan wij wel informatie inwinnen bij deze test", vertelt Van der Weide.

Op dit moment gaat het enkel om speelronde 30, maar uiteraard hopen wij dat er meer wedstrijden gespeeld gaan worden met publiek"
Stef van der Weijde, manager veiligheid & operations FC Utrecht


Willem II en PSV


"Het is een besluit geweest van het kabinet om speelronde 30 met beperkt publiek te spelen", gaat de veiligheidsmanager verder. "Op dit moment gaat het enkel om speelronde 30. Uiteraard hopen wij dat er meer wedstrijden gespeeld gaan worden met publiek en zijn wij daarop voorbereid."

Van de laatste vier speelrondes speelt FC Utrecht er twee thuis. Op zaterdag 1 mei komt Willem II op bezoek in de Galgenwaard en op zondag 16 mei is tijdens de laatste speelronde PSV de tegenstander.

"Wij zijn als club voorbereid op ieder scenario en kunnen altijd op- en afschalen. Hopelijk kunnen wij dit seizoen nog supporters ontvangen in Stadion Galgenwaard", aldus Van der Weide.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -