Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

FC Utrecht neemt afscheid van Giovanni Troupée

UTRECHT/BREUKELEN - FC Utrecht neemt na dit seizoen afscheid van Giovanni Troupée. De optie in het aflopende contract van de 23-jarige rechtsback uit Breukelen wordt niet gelicht. Jeugdexponent Troupée behoort sinds 2015 tot de A-selectie van FC Utrecht.

De vleugelverdediger begon bij FC Breukelen en maakte in 2009 de overstap naar de jeugdopleiding van FC Utrecht. Sinds zijn debuut in mei 2015 kwam hij tot 80 officiële wedstrijden voor het eerste. Ook kwam hij 34 keer in actie voor Jong FC Utrecht. Daarnaast werd Troupée twee keer uitgeleend, eerst aan ADO Den Haag en vervolgens ook aan FC Twente.

Ook jeugdspelers Giovanni de la Vega, Tommy van Butselaar, Niciano Grootfaam, Yassin Nasser en Jens Guiting vertrekken na dit seizoen uit de Domstad.


Boussaid en Hilterman blijven


Goed nieuws was er voor Othmane Boussaid. De optie in het contract van de Belgische middenvelder is wel gelicht, waardoor hij ook volgend seizoen tot de A-selectie behoort.

Ook Jong FC Utrecht-spelers Jeredy Hilterman, Rida El Barjiji, Joey Houweling, Jord Ruijgrok, Mark Pabai en Tim Pieters blijven nog een seizoen. Voor topscorer Hilterman betekent het dat hij aansluit bij het eerste. De spits is volgend seizoen te oud voor Jong Utrecht.

Met de Duitse doelman Eric Oelschlägel gaat FC Utrecht nog om tafel. Ook zijn contract loopt af, maar de intentie is er van speler en club om die verbintenis te verlengen.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -