trainen en testen is nu ook meer bekend over de competitie die de eredivisionist gaat spelen." /> trainen en testen is nu ook meer bekend over de competitie die de eredivisionist gaat spelen. (Foto: eelcophotography)" /> trainen en testen is nu ook meer bekend over de competitie die de eredivisionist gaat spelen." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Handbal Houten begint 10 april aan alternatieve competitie

HOUTEN - Na het nieuws eerder deze week dat Handbal Houten gaat trainen en testen is nu ook meer bekend over de competitie die de eredivisionist gaat spelen. De handbalbond koos er dit seizoen voor om geen officiŽle competitie te starten vanwege de coronabeperkingen.

Waar andere zaalsporten een 'gewoon' seizoen afwerkten kunnen ook de geel-zwarten uit Houten eindelijk hun krachten meten met een tegenstander. 10 april gaat de kop eraf. Dan speelt Houten een uitwedstrijd tegen Hellas. Een week later wacht thuis om 19.00 een ontmoeting met Aalsmeer 2. De week erop staat er nog een uitwedstrijd gepland tegen Hercules.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -