Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

René Hake benadrukt contrast bij FC Utrecht -Vitesse: 'Zij zijn meedogenlozer'

1/2
UTRECHT - Volgens FC Utrecht-trainer René Hake heeft zijn ploeg de nederlaag tegen Vitesse aan zichzelf te danken. De oefenmeester vond dat de kansen te makkelijk werden weggeven en de eigen kansen afgemaakt hadden moeten worden.

In een kwartier tijd vliegen er drie in"
René Hake

Analist Gert Kruys en verslaggever René van den Berg vonden dat Vitesse de 1-3 winst mede had te danken aan dat het Arnhemse middenveld won van het Utrechtse. "Zij spelen heel veel vanuit de man met veel duels. Dat is een kwaliteit", reageert Hake daarop.

"Dan is het moeilijk om via het middenveld aan voetballen toe te komen. Tegen een ploeg als Vitesse leg je dan niet de ene na de andere aanval op de mat", zei Hake na afloop op Radio M Utrecht in Namen & Rugnummers.

FC Utrecht-trainer René Hake sprak na afloop met verslaggever René van den Berg


Aanvoerder Willem Janssen noemde het een lesje effectiviteit. Dat is Hake met hem eens. "De drie kansen die vliegen erin, in een kwartier tijd. Dat is ook een punt. Wij geven ze namelijk de kans om dat te doen", aldus de oefenmeester. "Zij zijn meedogenlozer en mannelijker. Dat is het verschil tussen FC Utrecht en Vitesse."


Dalmau mogelijk snel terug


Hake liet Jong FC Utrecht-spits Jeredy Hilterman opnieuw invallen. Deze week werd bekend dat aanvaller Eljero Elia opnieuw geblesseerd was geraakt. Mogelijk is Adrián Dalmau wel snel beschikbaar. "Die sluit als het goed is vanaf morgen weer aan bij de groep. Dan gaan we zien hoe snel hij weer bij ons een rol kan gaan spelen."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -