Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

IJsselmeervogels haalt aanvallende middenvelder van Katwijk

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft zich versterkt met Steven Sánchez Angulo. De 28-jarige aanvallende middenvelder tekent voor één seizoen bij de tweede divisionist.

Alle ingrediënten om er een succesvolle samenwerking van te maken zijn dus aanwezig"
Erwin van der Lugt

Sánchez Angulo komt over van Katwijk. Hij had bij zijn huidige club aangegeven op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging. Namens de technische commissie van IJsselmeervogels laat Erwin van der Lugt weten blij te zijn dat hij voor De Rooien heeft gekozen. "Met Steven halen we een zeer behendige speler binnen die aanvallend op meerdere posities inzetbaar is. Hij heeft zich jarenlang bewezen bij een vereniging waarbij de druk en intensiteit om te presteren overeenkomt met die van IJsselmeervogels."

Volgens Van der Lugt neemt Sánchez Angulo ervaring mee richting zijn teamgenoten. "Daarnaast hebben we tijdens de persoonlijke contactmomenten Steven leren kennen als een warme persoonlijkheid die, net als wij, het sociale aspect van het voetbal erg belangrijk vindt. Alle ingrediënten om er een succesvolle samenwerking van te maken zijn dus aanwezig. Wij wensen Steven veel succes en hopen volop van hem te kunnen genieten."

Eerder wist IJsselmeervogels nieuwkomers Jesse Wielinga, Daniel van Son, Khalid Tadmine en Darren Rosheuvel al aan zich te binden voor het komende seizoen.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -