Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Handbal Houten verlengt contract van alle spelers en stafleden

HOUTEN - Handbal Houten heeft het contract van alle spelers en stafleden met een jaar verlengd. De Eredivisie-ploeg deed dat in de week dat het huidige handbalseizoen definitief is stopgezet.

"De onderlinge, goede samenwerking biedt een goed perspectief en stabiliteit voor volgend seizoen. Dat alle jongens onze vereniging trouw blijven zegt genoeg over het vertrouwen in deze staf. Zij halen er plezier uit en zijn in staat om de jongens te laten groeien", meldt de Stichting Tophandbal Houten in een persbericht.

De stichting is bovendien blij dat er snel duidelijkheid is richting volgend seizoen. "Op dit moment moeten we door de huidige maatregelen pas op de plaats maken, maar door het aanblijven van de complete selectie en staf kunnen we ons in alle rust voor gaan bereiden op het nieuwe seizoen", klinkt het vanuit Houten.

"We zijn dit seizoen met z'n allen een duidelijke, nieuwe koers ingeslagen: met een jonge spelersgroep aansluiting zien te vinden bij de top van de Eredivisie en daar ook zien te blijven. We hebben gemerkt dat iedereen nog vierkant achter deze doelstelling staat", zegt trainer Freek Gielen.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -