de hervatting van het Hoofdklasse-seizoen op 31 januari verloren." /> de hervatting van het Hoofdklasse-seizoen op 31 januari verloren. (Foto: Orange Pictures)" /> de hervatting van het Hoofdklasse-seizoen op 31 januari verloren." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Hockeysters SCHC verliezen nipt in aanloop naar hervatting Hoofdklasse-seizoen

BILTHOVEN - De hockeysters van SCHC hebben het tweede oefenduel in aanloop naar de hervatting van het Hoofdklasse-seizoen op 31 januari verloren. De ploeg uit Bilthoven ging met 1-0 onderuit op bezoek bij Amsterdam.

Eerder deze week speelde het SCHC van Lucas Judge al tegen Hurley in de oefencampagne, maar dat duel werd na veertig minuten gestaakt doordat vorst aan het veld een gevaarlijke spelbreker werd. Kyra Fortuin (foto) maakte tegen Hurley de enige treffer.

Komende zondag oefent SCHC voor het laatst, Den Bosch is dan de tegenstander. Op 31 januari wordt het seizoen na een maandenlange coronastop weer hervat. SCHC, vierde op de ranglijst na zeven wedstrijden, neemt het dan op tegen hdm.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -