Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

IJsselmeervogels verlengt met Prinsen, Eemdijk haalt De Jong terug

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/EEMDIJK - IJsselmeervogels heeft het contract van derde doelman Julian Prinsen met een jaar verlengd. De 19-jarige keeper uit Amersfoort maakt sinds afgelopen zomer deel uit van de A-selectie van de Rooien.

Prinsen begon in de jeugd bij ASC Nieuwland en doorliep vanaf de Onder-15 alle jeugdselecties van IJsselmeervogels. Sinds voorbije zomer is hij derde doelman, achter Jaimy Schaap en Stef Brummel.

"In de luwte ontwikkelt hij zich steeds dichter richting het niveau van Jaimy en Stef. Een vervelende vingerblessure gooide roet in het eten en houdt hem nu al geruime tijd aan de kant", zegt Erwin van der Lugt van de technische commissie.


Eemdijk haalt Niels de Jong terug


Nick de Jong is vanaf het seizoen 2021-2022 weer te zien bij Eemdijk. De 26-jarige aanvaller keert na drie seizoenen bij grote broer Spakenburg terug op De Vinken.

"Hij heeft zich de afgelopen drie seizoenen enorm ontwikkeld. Naast dat hij een echte goalgetter is geworden is hij ook fysiek enorm gegroeid. Hij is boven de 1 meter 90 en heeft in zijn lichaam ge´nvesteerd", aldus technisch manager Jan van Twillert.

Na Frank Heus is De Jong de tweede aanvallende versterking van Eemdijk. Klaas Bout en Bas Buimer maakten eerder bekend te vertrekken.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -