Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spelers FC Utrecht balen voor trainer en supporters: 'Weer hetzelfde liedje'

1/3
UTRECHT - FC Utrecht-spelers Joris van Overeem en Mimoun Mahi waren na de nederlaag tegen PSV resoluut: er zat absoluut meer in. De twee baalden verschrikkelijk en weten meer dan ooit wat er beter moet. De kansen worden gecreŽerd, maar de doelpunten blijven uit.

Je wil zo graag winnen voor de supporters, de trainers en voor elkaar"
Joris van Overeem

"We hadden als ploeg een punt verdiend, maar helaas heb je niks", blikt Mahi terug op de 2-1 nederlaag. "Zij hadden niet veel te vertellen, twee kansen en twee doelpunten. Dat moeten wij ook in onze ploeg zien te krijgen." Zijn teamgenoot Van Overeem beaamt dat. "Het is hetzelfde liedje. Dat begon eigenlijk bij het duel met Feyenoord. Het staat goed en we creŽren veel kansen."

Mahi: 'We moeten die kansen eens gaan afmaken'


Van Overeem is heel teleurgesteld dat het spel en de kansen niet worden omgezet in een goed resultaat. "Het is ongelofelijk, ik ben er echt ziek van. Maar hij moet wel een keer vallen. Ik heb nog steeds het gevoel dat het gaat komen", zegt de middenvelder. FC Utrecht scoorde dit seizoen pas twaalf keer.


Hoofdrol voor Mahi


Mahi kwam als invaller in het veld en maakte de 2-1. Hij had ook nog dť mogelijkheid om de 2-2 te maken. Na een voorzet vergat hij de bal het laatste zetje te geven. "Ik had hem moeten maken. Ik weet niet wat er gebeurde, ik had kortsluiting. Als ik met volle overtuiging erin was gegaan dan was het 2-2. Dat doelpunt van mij is fijn maar je bereikt er niks mee", aldus de balende Mahi,

"Ik merk aan mijzelf dat ik soms wat rustiger aan moet doen waardoor zo'n bal er wel ingaat en je geen kortsluiting krijgt", zegt hij met een knipoog.

Aan ons veldspel zie je ook dat het steeds beter gaat"
Mimoun Mahi

De vraag is ook nog steeds hoelang trainer Renť Hake, onder zijn leiding is nog niet gewonnen, nog voor de groep staat van FC Utrecht. Hij heeft, na het vertrek van John van den Brom, van de clubleiding in ieder geval het vertrouwen gekregen tot de winterstop. "Ik ben heel positief over hem. Aan ons veldspel zie je ook dat het steeds beter gaat", zegt Mahi.

Van Overeem baalt: 'We hadden moeten winnen'


De supporters van FC Utrecht betuigden de selectie op weg naar Eindhoven met vuurwerk en spandoeken steun. "Dat doet veel. We winnen geen wedstrijden. Je wil zo graag winnen voor de supporters, de trainers en voor elkaar. We hebben echt een overwinning nodig", aldus Van Overeem.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -