zijn basisplaats in het duel met Feyenoord treedt FC Utrecht-speler Mark van der Maarel toe tot een illuster rijtje." /> zijn basisplaats in het duel met Feyenoord treedt FC Utrecht-speler Mark van der Maarel toe tot een illuster rijtje. (Foto: fcutrecht.nl)" /> zijn basisplaats in het duel met Feyenoord treedt FC Utrecht-speler Mark van der Maarel toe tot een illuster rijtje." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Clubicoon Van der Maarel in bijzonder FC Utrecht-rijtje

UTRECHT - Door zijn basisplaats in het duel met Feyenoord treedt FC Utrecht-speler Mark van der Maarel toe tot een illuster rijtje. De verdediger speelt daarmee namelijk zijn 250ste eredivisieduel in de hoofdmacht van de Domstedelingen.

Onbetwist leider in het klassement van meest verzamelde eredivisiewedstrijden namens FC Utrecht is oud doelman Jan-Willem van Ede (409 duels). Op gepaste afstand volgt Leo van Veen (391 duels) en Jean-Paul de Jong completeert de top 3 met een totaal van 370 optredens.


Kind van de club


Kind van de club Van der Maarel is de nummer 7 op dit prestigieuze lijstje. Hij maakte zijn debuut ruim tien jaar geleden in het seizoen 2009/10. Het huidige contract van Van der Maarel loopt in de zomer van 2021 af.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -