Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

IJsselmeervogels strikt HFC'ers Tadmine en Van Son

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft zich voor komend seizoen versterkt met Khalid Tadmine en DaniŽl van Son, zo bevestigt Erwin van der Lugt van de technische commissie van De Vogels aan RTV Utrecht. De twee komen over van Koninklijke HFC.

Tadmine is een 25-jarige aanvaller die zowel als spits en als buitenspeler kan fungeren. Hij stond eerder onder contract bij eerste divisionist Almere City. De 26-jarige Van Son is op de rechterkant multi-inzetbaar. Hij kan spelen als vleugelverdediger, middenvelder en als vleugelaanvaller. Hij heeft een verleden bij FC Volendam ťn hij heeft in de jeugd van FC Utrecht gevoetbald.

Bij zulke transfers moet je er vroeg bij zijn"
Erwin van der Lugt (technische commissie IJsselmeervogels)


Vizier op volgend seizoen


"Wij vinden ze beide passen in onze speelwijze voor volgend jaar", vertelt Van der Lugt aan RTV Utrecht. "Je moet er redelijk vroeg bij zijn bij zulke transfers, want hun eigen clubs willen ze natuurlijk ook verlengen."

Het is nog niet duidelijk of trainer Berry Smit ook volgend jaar voor de groep staat van De Rooien. "We hebben hem meegenomen in dit verhaal. Met zijn toekomst zijn we nog bezig. Er zijn gesprekken gaande en we hopen daar deze week duidelijkheid over te kunnen geven", aldus de technische man.

Erwin van der Lugt praat over de transfers van Tadmine en Van Son


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -