Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Van der Haar pakte eerste podiumplek: 'Mooi dat ik me weer kan laten zien'

1/2
WOUDENBERG - Lars van der Haar pakte dit weekend in BelgiŽ zijn eerste podiumplek van het veldritseizoen. De Woudenberger was begin van dit jaar besmet met corona en is blij dat hij heeft kunnen laten zien dat hij helemaal terug is.

Ik voel me gewoon veilig op de fiets"
Lars van der Haar

Van der Haar werd in het Belgische Beringen derde. Toon Aerts won de rit, gevolgd door Eli Iserbyt. "De andere koersen waren niet mijn ding, maar die uitslagen waren niet slecht. Dus ik wist dat ik goed was. Het is mooi dat ik bij de eerste koers die mij goed lag gelijk een podiumplek heb gepakt", spreekt Van der Haar 'the day after'.

Ook in het veldrijden hebben de sporters te maken met de maatregelen rond het coronavirus. "Normaal zouden we begin november nog Rosmalen gaan rijden, maar ik weet niet of dat door kan gaan. Dat is nog onduidelijk."

Ik heb er geen longschade aan overgehouden"
Lars van der Haar

In BelgiŽ mag Van der Haar nog gewoon op de fiets stappen. "We worden vaak getest en goed in de gaten gehouden. Ik voel me dus gewoon veilig op de fiets."


Hersteld van corona


Van der Haar zelf was in het begin van 2020 besmet corona. "Ik heb het toen van vrienden gekregen die carnaval hadden gevierd", aldus Van der Haar.

Inmiddels is hij helemaal hersteld. "Ik heb toen goed mijn rust kunnen nemen. Ik heb er geen longschade aan overgehouden", aldus de Woudenberger. "Dat geeft mij ook wel gewoon de rust om er vol voor te gaan."

Van der Haar pakte dit weekend in BelgiŽ zijn eerste podiumplek van het seizoen


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -