Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Doelpuntenmakers Spakenburg genieten: 'We zitten in een goede flow'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De vreugde was groot zaterdag bij Spakenburg. De Blauwen zijn na zes duels in de tweede divisie nog steeds ongeslagen. Doelpuntenmakers Wimilio Vink en Everton Pires Tavares waren blij met hun aandeel in de derde winst op rij.

Iedereen heeft tot de laatste minuut gestreden"
Wimilio Vink

Spakenburg won met 1-2 op bezoek in Haarlem. "Het is een lastige ploeg om tegen te spelen. Het is lastig om er doorheen te komen", aldus Vink. Toch lukte dat. In de tweede helft kopte hij de openingstreffer binnen. "Het was een goede voorzet en ik timede hem precies goed."

Wimilio Vink kopte de 0-1 binnen en blikt daar op terug


"Dit is een heel mooie overwinning", zegt de andere doelpuntenmaker Tavares. Hij tekende op prachtige wijze voor de 0-2. "Ik kreeg de bal goed mee. Ik zag waar de keeper stond en toen besloot ik hem er overheen te stiften."

Ik denk dat we in een goede flow zitten"
Everton Pires Tavares

Het werd in de slotfase nog even spannend. Koninklijke HFC kwam twee minuten voor tijd op 1-2 via Roy Castien. Toch maakten ze zich bij Spakenburg niet ongerust. "We hadden echt het gevoel van dit gaan we niet meer weggeven. Iedereen heeft tot de laatste minuut gestreden", aldus Vink.


Drie keer winst op rij


"Ik denk dat we in een goede flow zitten. We voetballen echt goed de laatste wedstrijden", aldus Tavares. "We moeten dit zien vast te houden." Ook Vink vindt dit een goede prestatie. "Ongeslagen en drie keer op rij winst, dat is erg mooi. We maken goede stappen als ploeg."

Spakenburg staat na zes duels met twaalf punten op de derde plek in de tweede divisie. AFC heeft n wedstrijd minder gespeeld en n punt meer.

Invaller Everton Pires Tavares was blij met zijn aandeel in de zege


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -