Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Berry Powel maakt rentree bij GVVV: 'Had ik wel aan zien komen'

1/3
VEENENDAAL - Heel september was er bij GVVV sprake van een ware Berry Powel-soap. Deze week keerde de 40-jarige spits terug in de selectie van het eerste, met als hoogtepunt een invalbeurt tegen Jong Sparta deze zaterdag. Een maand geleden had niemand dit kunnen voorspellen, op Powel zelf na.

Berry Powel kijkt terug op zijn rentree bij GVVV


"Ik loop al wat langer mee in de voetballerij, dan weet je dat je nooit wat uit kan sluiten", aldus Powel, die met gemengde gevoelens terugkeek op het duel met Jong Sparta. "Het was lekker om weer te spelen, maar het is zuur dat je in blessuretijd die onnodige treffer tegen kreeg."

GVVV speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk tegen Jong Sparta.


Berry Powel-soap


Deze week haalden Powel en GVVV de kou uit de lucht. De spanning ontstond nadat Powel begin september liet weten te willen vertrekken bij GVVV. Hij kwam niet voor in de plannen van trainer Jochem Twisker en had geen zin in een plek op de bank.

Hij zit weer bij de selectie en daar zijn we blij mee"
Jochem Twisker

Toen hij niet binnen de voorgeschreven termijn een nieuwe club kon vinden, meldde hij zich weer bij GVVV. De topscorer van vorig seizoen was echter niet meer welkom in de A-selectie en ging met het tweede meetrainen.

"Het zou raar zijn als ik niet blij ben dat ik weer op het hoogste amateurniveau kan voetballen", aldus de spits. "Je zet er een streep onder. Ik hield er wel ergens rekening mee dat ik weer bij het eerste zou aansluiten."

Jochem Twister over Berry Powel: "Er staat een streep onder"


Trainer Jochem Twisker zei eerder nog dat eventueel gesprek niet op zijn initiatief plaats zou vinden. Nu is de oefenmeester dus toch overstag gegaan.

Twisker liet Powel tegen Jong Sparta een kwartier voor tijd invallen. "Ik vond dat hij het prima deed. Er staat een streep onder. Hij zit weer bij de selectie en daar zijn we blij mee. Hij viel goed in", aldus de oefenmeester.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -