5-1 overwinning van DHSC op Spijkenisse was voor een groot deel te danken aan het optreden van Tijjani Noslin." /> 5-1 overwinning van DHSC op Spijkenisse was voor een groot deel te danken aan het optreden van Tijjani Noslin. (Foto: Orange Pictures)" /> 5-1 overwinning van DHSC op Spijkenisse was voor een groot deel te danken aan het optreden van Tijjani Noslin." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Tijjani Noslin is de 'Tovenaar van de Thorbeckelaan' bij DHSC: 'Wat een show'

1/3
UTRECHT - De 5-1 overwinning van DHSC op Spijkenisse was voor een groot deel te danken aan het optreden van Tijjani Noslin. De middenvelder was bepalend met zijn spel en met twee treffers, waaronder een sublieme omhaal. "Wat een show van Tijjani, ze noemen hem hier al de Tovenaar van de Thorbeckelaan", zegt trainer Gert Kruys.


Kruys prijst fitheid van zijn ploeg


DHSC-trainer Gert Kruys: "Zonder een aantal basisspelers een topresultaat geboekt"


"De ontlading was groot, want het is een mooie dag voor ons", reageert Gert Kruys na afloop. "Na een onverdiende nederlaag van vorige week hebben we het nu rechtgezet. Ik heb wel genoten vandaag. Het zag er heel goed uit, dat is heel knap van deze groep."

Kruys liet zich langs de kant van het veld regelmatig horen. "Dat heeft deze ploeg wel nodig. We zijn fit, maar dan is het wel belangrijk dat je druk er op houdt. Dat hebben we in fases heel goed gedaan", aldus Kruys.

Het is hard werken en elke training 100% geven"
Tijjani Noslin

Na rust kwam DHSC onder druk te staan van Spijkenisse, maar de 3-0 maakte een einde aan die Spijkenisser storm. "Zij wisselden drie keer, dus dan is daar wel wat gebeurd in de rust. Zij gingen er voor. Toen was het ook vrij rommelig, maar we hebben ons goed hersteld. Na de 3-0 was het gebakken. Het is wel balen van de tegengoal, dat is een smetje."


Warm onthaal bij DHSC helpt Noslin


De 'Tovenaar van de Thorbeckelaan' zelf reageert dankbaar op die woorden van zijn trainer. "Dat is een mooi compliment als ik dat zo hoor", zegt Noslin, die eindelijk loskomt bij DHSC. "Het is hard werken en elke training 100% geven. Ik denk dat het na weken wel aan het lukken is. We hebben ook een goed resultaat geboekt vandaag, dus ik ben er wel blij mee."

Tijjani Noslin: "DHSC is een prachtige club om voor te voetballen"


De 4-0 van Noslin was een parel. Hij scoorde met een omhaal. "Het was een goede voorzet, de bal ging door mijn aanname de lucht in en ik dacht maar aan een ding, dat was een omhaal. Het was wel lekker hoe hij erin zat", kan hij lachen.

Noslin is dit seizoen nieuw bij DHSC. Hij kwam over van Hercules, maar past zich moeiteloos aan. "Ik vind al sinds het begin dat dit een topclub is. Als je goed wordt opgevangen, dan ga je ook wel beter voetballen. De sfeer is niet te beschrijven. Het is een heel grote familie", vertelt hij.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -