Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

SCHC maakt er vier, Schaerweijde verliest

PROVINCIE UTRECHT - De mannen van SCHC kenden in de Promotieklasse een gemakkelijke middag tegen HBS en won met 4-0. Schaerweijde verloor opvallend genoeg van Cartouche: 0-1. Voordaan kwam als winnaar uit de bus na een doelpuntrijk duel met Laren: 3-2.


SCHC al vroeg op rozen


Al na minder dan een minuut hockeyen was het raak bij SCHC - HBS, toen Bram Weers de bal binnensloeg. Het bleek de opmaat naar een gemakkelijke middag voor de ambitieuze Bilthovense ploeg, die er daarna nog drie maakte via Jelmer Uildriks, Leon van Barneveld en Thijs van Pelt: 4-0.

1' Bram Weers [1-0]
16' Jelmer Uildriks [2-0]
42' Leon van Barneveld [3-0]
65' Thijs van Pelt [4-0]


Schaerweijde komt achterstand niet te boven


Het Zeisterse Schaerweijde kwam een vroege achterstand tegen Cartouche niet te boven. Timmo Kranstauber bracht de bezoekers uit Voorburg na vier minuten op 0-1 en dat bleek uiteindelijk genoeg voor de zege.

4' Timo Kranstauber [0-1]


Voordaan maakt het zichzelf moeilijk


Voor Voordaan uit Groenekan leek er lange tijd niets aan de hand tegen Laren, want al na dertien minuten stond er een comfortabele 2-0 voorsprong op het scorebord. Thur Stadelmaier en Eric Hemesath tekenden voor die treffers. Daarna richtte Laren zich op via Tijmen Zwierstra (2-1) en Sebastien Chapel (2-2). Mike Huisman leidde Voordaan niet lang na de gelijkmaker toch nog naar de zege: 3-2.

10' Thur Stadelmaier [1-0]
13' Eric Hemesath [2-0]
41' Tijmen Zwierstra [2-1]
63' Sebastien Chapel [2-2]
65' Mike Huisman [3-2]


Ranglijst


De regioploegen zijn goed vertegenwoordigd in de top 5 van de ranglijst van de Promotieklasse, met allen 6 punten. Voordaan is de nummer 3, SCHC staat vierde en Schaerweijde vijfde.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -