salaris in te leveren om zo de club te helpen." /> salaris in te leveren om zo de club te helpen. (Foto: Geert Lommers)" /> salaris in te leveren om zo de club te helpen." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spelers GVVV in gesprek over salarisvermindering: 'Nog niets vastgelegd'

1/2
VEENENDAAL - De spelers van GVVV zijn met elkaar in gesprek om salaris in te leveren om zo de club te helpen. Dat bevestigt Philip Ties tegen RTV Utrecht. "We hebben gesprekken gehad met het bestuur en dat gaan we deze week met de spelers bespreken, maar er is nog niets vastgelegd", zegt hij.

Philip Ties over de geldzaken bij GVVV


"Hoe dat nieuws bij de pers komt vind ik ook bijzonder. Maar als er iets bekend is, zal het wel ergens terecht komen", geeft Ties aan.

"Het is toch redelijk logisch dat je daarover in gesprek bent? Wij zijn dat met de club en de club met ons. We moeten elkaar een beetje helpen, vorig jaar is GVVV zijn afspraken netjes nagekomen. Iedereen snapt wel dat dit nu niet makkelijk is, dus daar hebben we het over. Het lijkt mij redelijk om daarover in gesprek te zijn", zegt Ties.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -