Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Berry Powel terug op veld bij GVVV: 'Maar ben nu speler van het tweede'

VEENENDAAL - Berry Powel keerde dinsdagavond terug op de velden van GVVV. De 40-jarige spits deed dat weliswaar niet bij het eerste, maar bij het tweede elftal. "Als contractspeler heb ik het recht om te trainen, daar heb ik gebruik van gemaakt", zegt Powel tegen RTV Utrecht.

"Ik heb een contract en wilde graag trainen", aldus de ervaren goalgetter. "Dat mocht bij het tweede. De club heeft er alles aan gedaan om mij niet te laten trainen. Ze hebben mij iets van tien keer aangeboden mij door te betalen, als ik maar niet meer langs zou komen."

Powel ziet zichzelf nu als speler van het tweede elftal. "Ik wil ook gewoon spelen en ga het seizoen nu maar afmaken daar, denk ik", geeft de Amersfoorter aan. "En de volgende training is donderdag."

Technisch manager Rob de Boer van GVVV wil weinig kwijt over de situatie van Powel. "Ik kan er niet veel over zeggen. Hij traint nu mee bij het tweede, dat is het", zegt hij.Vertrekwens Powel


Eind augustus maakte Powel bekend te willen vertrekken bij de Veenendalers. GVVV gaf hem toestemming om te zoeken naar een nieuwe club, maar die vond Powel niet. Voor GVVV en trainer Jochem Twisker is Powel geen optie meer voor het eerste elftal.

"Je kunt niet donderdag zeggen dat je weg wilt, en vervolgens roepen dat je wel terug komt als je geen club vindt", zei de technisch manager daar eerder al over. Vlak voor de transferdeadline werd door GVVV in Lars ten Teije een vervanger aangetrokken voor de 'vertrokken' Powel.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -