Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

DHSC draait achterstand om en pakt tweede zege op rij: 'Lekkere start'

1/2
UTRECHT - DHSC heeft de tweede overwinning op rij geboekt in de hoofdklasse A, maar het ging alles behalve makkelijk voor de Utrechtse formatie van trainer Gert Kruys. Na rust wist DHSC een 1-2 achterstand om te draaien in een 4-2 overwinning.


DHSC loopt na rust weg bij Scherpenzeel (Hoofdklasse A)


De eerste thuiswedstrijd van DHSC in de Hoofdklasse A kende een spectaculair begin. Scherpenzeel kwam vroeg op voorsprong via Ismail Ouaddouh, maar de schade werd in de negende minuut al hersteld door Gokhan Yasar. De spits maakte daarmee al zijn derde goal van dit seizoen.

Hoewel DHSC de overhand had en kansen creŽerde, kwamen de bezoekers weer op voorsprong dankzij Sander Krijns. Een schot van Tijjani Noslin belandde vervolgens op de lat, waardoor 1-2 de ruststand was.

DHSC-trainer Gert Kruys: "Lekkere start!"


Tijdens de rust greep trainer Gert Kruys hard in, hij voerde twee wissels door en zag zijn ploeg tien minuten na rust op 2-2 komen door een vrije trap van Berry van 't Land. In de slotfase zette DHSC alles op alles en dat resulteerde drie minuten voor tijd in de 3-2.

Invaller Christian Gandu zette de Utrechters na een fout in de verdediging van Scherpenzeel voor het eerst op voorsprong, maar het was wel de belangrijkste treffer van de middag. Gokhan Yasar maakte aan alle onzekerheid een eind: met zijn vierde treffer in twee wedstrijden bepaalde hij de eindstand op 4-2.

6' Ismail Ouaddouh [0-1]
9' Gokhan Yasar [1-1]
28' Sander Krijns [1-2]
55' Berry van 't Land [2-2]
87' Christian Gandu [3-2]
90' Gokhan Yasar [4-2]


Eemdijk om 18.00 uur tegen Berkum (Hoofdklasse B)


De uitwedstrijd van Eemdijk tegen Berkum in de hoofdklasse B staat op het programma voor 18.00 uur. De Diekers uit Bunschoten-Spakenburg begonnen de competitie vorige week met een 3-0 zege op HZVV.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -