Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Van Wolfswinkel kondigt vertrek aan bij FC Basel

WOUDENBERG - Ricky van Wolfswinkel speelt aanstaande zondag zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Basel. Dat heeft de Woudenbergse voetballer laten weten via zijn Twitter-account. Zondag staat hij met FC Basel in de Zwitserse bekerfinale.Terugkeer?


Het aangekondigde afscheid zal de Jordy Zuidam, de technisch directeur van FC Utrecht, als muziek in de oren klinken. Zuidam liet tijdens de presentatie van Eljero Elia weten met de aanvaller gesproken te hebben over de mogelijkheid van een terugkeer naar de Galgenwaard. Maar concreet was dit toen nog niet.

Dat Van Wolfswinkel zondag zijn laatste wedstrijd speelt voor FC Basel maakt het voor FC Utrecht in ieder geval weer iets makkelijker om de Woudenberger naar 'huis' te halen. Nu hij transfervrij gaat worden bespaart Zuidam - mocht het zover komen - een transfersom. De marktwaarde van Van Wolfswinkel ligt rond de twee miljoen euro.

Van Wolfswinkel speelde sinds 2017 voor FC Basel. Hij speelde drie seizoenen voor die club en won een keer de Zwitserse beker. Zondag kan hij dus afscheid nemen met een prijs. Hij speelde van 2009 tot en met 2011 voor FC Utrecht en scoorde in die periode 29 goals.

Vrijdag is Jordy Zuidam te gast in Een Berg Sport op RTV Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -