Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

FC Utrecht verhuurt spits Arweiler aan ADO

UTRECHT - De Duitse spits Jonas Arweiler gaat komend seizoen spelen voor ADO Den Haag. Hij wordt door FC Utrecht voor een jaar verhuurd, meldt Omroep West. Bovendien hebben de Hagenaars een optie tot koop.

De 23-jarige Arweiler had dit seizoen weinig kansen op speeltijd in het eerste van FC Utrecht. AdriŠn Dalmau lijkt voorlopig de voorkeur te hebben in de spits. Verder is de gehele voorhoede een drukbezette linie, met spelers als Elia, Mahi, Kerk en Arzani.

ADO heeft juist weinig aanvallers. De belangrijkste concurrent van Arweiler zal voorlopig Michiel Kramer zijn, die vorig jaar nog een blauwe maandag voor FC Utrecht speelde.


HeroÔsch debuut


In februari van dit jaar maakte Arweiler zijn debuut in het eerste van FC Utrecht. Het werd een wedstrijd om nooit te vergeten, want als invaller maakte hij vier minuten voor tijd de winnende treffer tegen FC Twente.

Verder speelde Arweiler zijn wedstrijden voornamelijk met Jong FC Utrecht in de eerste divisie. Vorig jaar kwam hij tot 10 goals in 26 duels. Eerder speelde hij in de jeugd van Borussia Dortmund.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -