Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Droomstart softbalsters Quick: koploper in Golden League

AMERSFOORT/UTRECHT - De droomstart van de softbalsters van Quick Amersfoort heeft een vervolg gekregen. De debutant in de Golden League is na vier wedstrijden nog altijd ongeslagen op het hoogste niveau.

Zaterdag wist Quick in het tweede weekend van het softbalseizoen Hoofddorp Pioniers twee keer te verslaan. Eerst werd het 9-2 voor de Amersfoortse vrouwen en daarna 9-4.


Eenzaam aan kop


Omdat de promovendus vorige week ook al beide wedstrijden tegen Amsterdam Pirates winnend af wist te sluiten, staat de ploeg nu eenzaam bovenaan in de Golden League met acht punten. Tex Town Tigers en ROEF! delen de tweede plek met zes punten.

De volgende wedstrijden van de softbalsters van Quick worden op 8 augustus gespeeld. Dan gaan de Amersfoortse vrouwen op bezoek bij Tex Town Tigers in Enschede.


UVV heeft eerste zege beet


De softbalvrouwen van UVV hebben hun eerste overwinning van het seizoen te pakken. In de Silver League, het tweede niveau, wist de Utrechtse ploeg met 17-10 van Twins uit Oosterhout te winnen. Het andere duel tegen Twins werd met 9-4 verloren. In de stand van de Silver League staat UVV na vier duels zesde.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -