Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Ziekenboeg Spakenburg loopt langzaam leeg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Thomas van den Houten en Jordi Bitter keren zaterdag terug in de selectie van Spakenburg, voor de uitwedstrijd tegen Quick Boys. De twee misten de laatste paar duels wegens een blessure. Daar staat tegenover dat Nathaniel Will ontbreekt in Katwijk. Hij is geschorst. Everton Pires Tavares en Roy Terschegget zijn herstellend van een blessure.

NUL

De laatste keer dat Quick Boys wist te scoren tegen Spakenburg, was op 24 maart 2007. Spakenburg versloeg de Katwijkers toen met 3-2. Sindsdien speelden beide ploegen nog maar drie keer tegen elkaar. Spakenburg won telkens, Quick Boys scoorde telkens niet. Ook eerder dit seizoen, op de Westmaat, hield Spakenburg de '0'. Het werd 2-0, door treffers van Koos Werkman en Kevin Sterling.
Robert Claus doet namens Radio M Utrecht zaterdagmiddag vanaf 15.00 live verslag van de wedstrijd Quick Boys-Spakenburg, in het programma Namen & Rugnummers.

BELANGEN

Spakenburg verspeelde afgelopen zaterdag twee punten tegen Jong Volendam. Om echt afstand te nemen van de gevarenzone, is een zege op Nieuw Zuid voor de ploeg van Eric Meijers zeer welkom. Spakenburg zou in dat geval Quick Boys op tien punten zetten en tegelijk ook GVVV een dienst bewijzen: Quick Boys is ook een gevaarlijke concurrent van de Veenendalers in de strijd om weg te blijven van de p/d-wedstrijden.

HISTORIE

In totaal speelden Quick Boys en Spakenburg sinds de invoering van de landelijke zaterdagcompetitie in 1970 18 keer tegen elkaar. Acht keer won Quick Boys, Spakenburg won er zeven. In Katwijk is het 5-3 voor Quick Boys, met één gelijkspel. De laatste drie ontmoetingen eindigden steeds in een overwinning voor Spakenburg.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -