Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Mannen UZSC winnen met gemak van PSV, vrouwen nipt onderuit

UTRECHT - De waterpoloŽrs van UZSC hebben zaterdagavond met gemak gewonnen van PSV. Het werd 18-4. De vrouwenploeg van de Utrechters ging nipt onderuit tegen Het Ravijn: 9-6.

UZSC scoorde in de eerste twee periodes acht keer en kreeg drie goals tegen. In de laatste periodes werd er meer gescoord en ging het verdedigend beter. De uitploeg vond eenmaal het net.

Pascal Janssen was de topscorer aan Utrechtse zijde met vijf goals. De andere goals werden gemaakt door Benjamin Hoepelman (4), Sebastian Hessels (3), Bram van den Bersselaar (2) en Tim de Mey, Tom ten Wolde, Benjamin Hessels en Gies Wijnhoven (allen 1).

TWEEDE PLAATS

Dankzij de overwinning herpakte de ploeg van Roeland Spijker zich na de nederlaag tegen De Zaan van afgelopen zondag en blijft het koploper in de Eredivisie. GZC Donk heeft evenveel punten, maar een slechter doelsaldo. De eerste plaats zorgt voor thuisvoordeel in de play-offs, waarvoor beide ploegen al geplaatst zijn.

DAMES

De dames van UZSC waren dus minder succesvol. Na twee periodes stond het 7-2. Daarna kon UZSC ook geen vuist maken, maar verkleinde het de score wel naar 9-6. Marit van der Weijden scoorde het vaakst voor UZSC (twee keer). Door de nederlaag zakte het team van Gerrit-Jan Schothans, dat de play-offs om het landskampioenschap gaat spelen, van de derde naar de vijfde plek.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -