na de 1-0 nederlaag tegen Achilles Veen." /> na de 1-0 nederlaag tegen Achilles Veen. (Foto: Orange Pictures)" /> na de 1-0 nederlaag tegen Achilles Veen." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Sneijder laakt inzet DHSC: 'Speelden een verloren wedstrijd'

1/3
PROVINCIE UTRECHT - Bij DHSC werd vooral gewezen op de inzet na de 1-0 nederlaag tegen Achilles Veen. De Utrechters verloren daardoor ook de koppositie in de Hoofdklasse A aan Sportlust'46. "Dit is heel frustrerend", reageert interim-trainer Jeffrey Sneijder na afloop.

Jeffrey Sneijder: "Het ging mis met de inzet"


Sneijder is de eindverantwoordelijke nadat onlangs John Vink aan de kant geschoven werd. "We hebben een goede anderhalve week achter de rug en je denkt dat het wel goedkomt, maar het is een bittere pil dat het zo eindigt", zegt hij.

"Het ging mis met de inzet. Het zag er heel slecht uit in het begin en het werd maar niet beter. We werden compleet overrompeld. Vol goede moed gaan we de tweede helft in, maar die zijn niet nagekomen. Als je geen inzet toont, speel je een verloren wedstrijd", aldus Sneijder.

Het spel van zijn ploeg raakt de interim-trainer diep. "Ik zit met heel veel woede. We zijn als team en staf verantwoordelijk en je probeert van alles te doen, maar je hebt het niet meer in eigen handen. Wij lieten ons afslachten vandaag", concludeert hij.

Berry van 't Land: "Je mist de wil om een resultaat te halen"


GEEN SCHOKEFFECT

Berry van 't Land beleefde de wedstrijd precies zo. "Dit was een verschrikkelijke middag, een schande. De manier waarop... Je mist de wil om een resultaat te halen. Ik weet niet wat het is", aldus de verdediger. "Het lijkt alsof die wil er niet is. We winnen veel te weinig duels, dat doen we vandaag niet. Waarom? Ik weet het niet en heb er geen woorden voor."

Aan de trainerswissel wil Van 't Land het niet ophangen. "Een schokeffect zie je nooit werken. Een week is te kort daarvoor. De koppositie heb ik het liefst in mei in handen, maar het zegt mij nu niet zoveel", zegt hij.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -