het 1-1 gelijkspel tegen Jong FC Volendam." /> het 1-1 gelijkspel tegen Jong FC Volendam. (Foto: Geert Lommers)" /> het 1-1 gelijkspel tegen Jong FC Volendam." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg na gelijkspel: 'Verzuimd de wedstrijd in het slot te gooien'

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Bij Spakenburg waren er balende gezichten na het 1-1 gelijkspel tegen Jong FC Volendam. De Blauwen gingen lang aan de leiding, maar konden de voorsprong niet vasthouden. "Vandaag is het bewijs dat je niet zomaar wint in de Tweede Divisie, ook niet tegen de onderste", aldus trainer Eric Meijers.

Eric Meijers: "Al met al is het heel vervelend dat we hem niet winnen"


"We hebben voor rust verzuimd de wedstrijd in het slot te gooien", vertelt Meijers. "We hadden met minimaal twee goals voor moeten staan. We zochten uiteindelijk wel naar de 2-0, maar hadden minder grip op het positiespel van Volendam. We hadden moeite in de as en je voelt hem dan wel aankomen."

Meijers baalt van de manier waarop Jong FC Volendam in de slotfase gelijkmaakte. "Dat hij uit een dood spelmoment valt, is wel zuur. Alleen in de laatste vijf minuten hebben we het geloof gehad op de overwinning. Al met al is het heel vervelend dat we hem niet winnen", zegt de oefenmeester. "Maar we beginnen nu wel aan een serie."

Nathaniel Will: "Ik baal als een stekker"


Verdediger Nathaniel Will was tijdens de wedstrijd al erg boos. "Het lukte net niet, het was vooral omdat we zoveel kansen kregen voor rust en zo weinig kansen tegen kregen. Dat we niet de wedstrijd eerder in het slot gooien, is wel vervelend. Ik baal als een stekker", oordeelt hij.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -