Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg wil slag slaan tegen hekkensluiter

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg kan zaterdag een mogelijk beslissende stap zetten in de richting van definitief lijfsbehoud in de Tweede divisie. De Blauwen, die slecht begonnen aan de competitie, nemen het op tegen hekkensluiter Jong Volendam. Bij winst nestelt de ploeg van Eric Meijers zich stevig in het linker rijtje, en zijn de zorgen, zo die er nog waren, definitief weg.

Meijers heeft wel zorgen van andere aard. Want hij kan tegen Jong Volendam niet beschikken over de geblesseerden Everton Pires Tavares, Jordi Bitter en Thomas van den Houten. Roy Terschegget en Youri Koelewijn zijn ook niet beschikbaar. Vince Gino Dekker is wel hersteld.

Spakenburg en Jong Volendam speelden drie keer eerder in competitieverband tegen elkaar. De enige thuiswedstrijd van Spakenburg eindigde in een 2-0 zege voor de Blauwen. Eerder dit seizoen werd het in Volendam 1-1.

Jong Volendam, getraind door toekomstig IJsselmeervogels-trainer Berry Smit, haalde dit seizoen pas twee punten in uitwedstrijden. Eén daarvan werd gepakt in Bunschoten-Spakenburg. Tegen IJsselmeervogels speelde Jong Volendam met 3-3 gelijk.

Spakenburg - Jong Volendam begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers, via Radio M Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -