Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

DHSC trekt Gökhan Yasar en mogelijk Yannick Cortie aan

1/2
UTRECHT/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - DHSC heeft de volgende versterking binnen voor volgend seizoen. De ambitieuze amateurclub uit Utrecht presenteert namelijk spits Gökhan Yasar, die overkomt van Hercules. Ook worden serieuze gesprekken gevoerd met verdediger Yannick Cortie van IJsselmeervogels.

Gökhan Yasar maakt komend seizoen een transfer binnen Utrecht. De goaltjesdief is sinds de winterstop goud waard voor Hercules, dat mede door de vele treffers van Yasar enigszins uit degradatienood is in de Derde Divisie B. De eerste helft van dit seizoen speelde Yasar nauwelijks bij DOVO.

Yannick Cortie wist eind januari al dat hij zou vertrekken bij IJsselmeervogels. De linkerverdediger, met een verleden bij FC Utrecht en Helmond Sport, kan bij DHSC opnieuw samenwerken met Gert Kruys. De trainer uit Utrecht is momenteel nog ad interim bij de Vogels. Ook Yasar heeft een verleden met Kruys.

DHSC is momenteel de koploper van de Hoofdklasse A op de zaterdag. Mocht de ploeg uit Ondiep die plek weten vast te houden, dan promoveert het naar de Derde Divisie zaterdag.

 Yannick Cortie Yannick Cortie | Foto: IJsselmeervogels.nl


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -