Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Er staat wat op het spel bij IJsselmeervogels - GVVV

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - De regioderby IJsselmeervogels - GVVV is de enige wedstrijd die dit weekend in de Tweede divisie wordt gespeeld. Rood Bunschoten kent voor dat duel totaal andere belangen dan Blauw Veenendaal.

IJsselmeervogels weet dat het bij winst opschuift van de vierde naar de tweede plek, met in dat geval nog ייn punt achterstand op HHC Hardenberg. GVVV heeft heel hard een driepunter nodig om afstand te nemen van de degradatiezone.

Die driepunters haalde GVVV aan het begin van het seizoen regelmatig in uitwedstrijden, maar de laatste drie duels op vreemde bodem gingen verloren. IJsselmeervogels haalde sinds Gert Kruys in januari het stokje overnam van Ted Verdonkschot overnam 10 punten uit vier duels.

Bij IJsselmeervogels keren Gilian Justiana en Sanny Monteiro terug in de selectie. Justiana miste de wedstrijd tegen Kozakken Boys van afgelopen zaterdag wegens ziekte. Monteiro was geblesseerd. GVVV mist de geblesseerde Laurens van der Voort. Linksachter Taoufik Adnane is hersteld van de blessure die hem vorige week langs de kant hield.

In de Topklasse en de Tweede divisie speelden IJsselmeervogels en GVVV zeven keer tegen elkaar op de Westmaat. Beide ploegen wonnen twee keer. Vorig seizoen werd het 2-1 voor GVVV, door treffers van Sherwin grot en Rodny Hofman. Danny van den Meiracker maakte de Vogels-treffer.

Van den Meiracker maakte er eerder dit seizoen op Panhuis, toen IJsselmeervogels met 3-0 won, twee. De derde treffer kwam van Ahmed el Azzouti.

Het duel op de Westmaat begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -