Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

DOVO-trainer Scott Calderwoord verlengt contract en krijgt dubbelfunctie

VEENENDAAL - Scott Calderwood heeft zijn contract bij DOVO verlengd. Hij is de komende twee jaar zowel hoofdtrainer als technisch manager bij de derde divisieclub uit Veenendaal

Calderwood staat sinds december voor de groep en boekte goede resultaten. "We zien een team dat er weer vertrouwen in heeft en een trainer die dat vertrouwen uitstraalt en over weet te brengen. We zijn dan ook blij dat we bij elkaar zijn gekomen", zegt Lenno van Kleef, lid van de tijdelijke technische commissie van DOVO.

"Ik ben blij met het vertrouwen dat DOVO mij geeft om deze, voor DOVO nieuwe gecombineerde functie, in te gaan vullen", zegt Calderwood. "Door deze combinatie ben ik niet alleen hoofdtrainer, maar krijg ik ook de mogelijkheid mee te denken en te beslissen over de toekomst van het team en de visie op het voetbal van het eerste elftal. Natuurlijk ga ik dat niet alleen doen. Ik heb een team met capabele mensen om mij heen verzameld die ik vertrouw en waarmee ik op technisch gebied ga samenwerken."

Calderwoord zegt dat hij bij DOVO met open armen is ontvangen. "Het is een warme, mooie en grote vereniging met fantastische supporters en sponsoren. Daarnaast moet ik zeggen dat ik onder de indruk ben van de kwaliteit van de jeugdopleiding. Volgens mij zijn alle ingrediŽnten aanwezig om er twee hele mooie jaren van te maken. Maar eerst met beide benen op de grond en dit jaar tot een goed einde brengen."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -