Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Hercules boekt tweede zege op rij dankzij late goal

1/2
UTRECHT - Hercules heeft zondag de tweede overwinning op rij geboekt in de Derde divisie B. De Utrechters leken tegen HSC'21 op een gelijkspel af te stevenen, maar opnieuw was Gökhan Yasar goud waard voor zijn ploeg door in blessuretijd de winnende te maken: 2-1.

Commentator Robert Claus blikt terug op de wedstrijd Hercules - HSC'21


Hercules, dat voor aanvang van het duel veertiende stond, leidde al vroeg dankzij een goal van Yasar. Twee weken geleden was de aanvaller ook belangrijk voor de Utrechters met een hattrick. Hij kwam in de winterstop over van DOVO.

De ploeg van Jochem Twisker kon de voorsprong niet vasthouden in de eerste helft. Uit een scrimmage scoorde Tom ter Hogt de 1-1 op sportpark Voordorp, waar het hard waaide.

Hercules had de wind in de rug in de tweede helft, die beide kanten op kon vallen gezien het spelbeeld en de mogelijkheden. Uiteindelijk was Hercules de gelukkigste. Opnieuw was Yasar goud waard voor Hercules. Hij schoot in de slotfase de 2-1 binnen.

RANGLIJST

Hercules doet dankzij de zege goede zaken op de ranglijst. Het team uit Utrecht steeg van de veertiende naar de tiende plek. Het gat met nummer vijftien is echter slechts drie punten.

7' Gökhan Yasar [1-0]
24' Tom ter Hogt [1-1]
90' Gökhan Yasar [2-1]


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook




Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -