Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Spakenburg boekt ruime zege op Noordwijk

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de Tweede Divisie afstand genomen van Noordwijk. De Blauwen stonden voor de wedstrijd in punten gelijk met Noordwijk, maar door een 3-0 zege op Sportpark Duinwetering is het verschil nu drie punten.

Een korte samenvatting van Noordwijk - Spakenburg (door Arnold Schenk)


VROEGE OPENINGSTREFFER

Jordi Bitter opende nog binnen het kwartier de score namens Spakenburg. De spits stond op de juiste plek bij een afgemeten voorzet van buitenspeler Vince Gino Dekker. Door Bitters kopbal stond de 0-1 op het scorebord.

Spakenburg maakte het behoorlijk spannend, want de Blauwen verzuimden om de score te verdubbelen. Onder meer nieuwkomer Tim Brinkman, die in de winter overgekomen was van Jong FC Utrecht, kwam in een kansrijke positie. Hij wist echter niet te scoren.

SPAKENBURG LOOPT WEG

Na rust was het lang wachten op de tweede goal van Spakenburg. Dat gebeurde ruim een kwartier voor het einde: Majid Ghaddari schoot een afgeslagen hoekschop keihard binnen voor de 0-2. Daarna werd de wedstrijd snel beslist, want uit een counter kon Kevin Sterling voor de 0-3 tekenen.

In de stand van de Tweede Divisie komt Spakenburg op 30 punten uit twintig wedstrijden. Noordwijk blijft staan op 27 punten.

13' Jordi Bitter [0-1]
72' Majid Ghaddari [0-2]
77' Kevin Sterling [0-3]


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -