Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Derde zege op rij voor DHSC: 'Denk dat het te makkelijk ging'

1/3
UTRECHT - DHSC heeft zaterdag in de Hoofdklasse A de derde overwinning op rij geboekt. Na 's-Gravenzande en DUNO ging ook ARC over de knie. Het werd in Utrecht 2-1, al maakte DHSC het zichzelf moeilijk. "Ik denk dat het veel te makeklijk ging. Dat had niet met spanning te maken", reageert trainer John Vink.

John Vink: "Het was onnodig spannend"


"Het was onnodig spannend", doelt Vink op de slotfase, waarin DHSC een 2-1 achterstand moest verdedigen. "Beide ploegen waren niet in goede doen. Ik vond ons voetballend wel een stuk beter en we bleven geduldig. We kwamen na rust goed op 2-0, maar geven die 2-1 gewoon weg."

"We vergeten wel die wedstrijd in het slot te gooien, want we hebben geen kans meer weggegeven en zelf genoeg gekregen. Dat kan je de ploeg verwijten, dat we niet de 3-1 maken. Het was een lastige wedstrijd, maar voor mij tellen de drie heel belangrijke punten", vertelt de trainer.

"Ik denk dat het veel te makeklijk ging. Dat had niet met spanning te maken. Wij kregen heel veel ruimte om te voetballen, maar je wil ook geen risico nemen, want zij gokken op die ene foute pass. We zijn wel gedisciplineerd blijven spelen. Misschien niet leuk, maar ik ben wel blij met de drie punten."

TWEE GOALS GANDU

Aanvaller Christian Gandu tekende voor zijn negende en tiende goal van het seizoen. "Ik doe mijn best elke wedstrijd. Vorige week was het ook zo. Een kans, een goal. Nu twee kansen, twee goals. Ik ben eigenlijk buitenspeler en soms kom ik in de zestien", lacht Gandu.

Christian Gandu: "Vorige week één kans, één goal. Nu twee kansen, twee goals."


"Ik voelde geen spanning in het veld. Soms lijkt het makkelijk, maar voor onszelf doen wij ons ding. Van buiten lijkt het dan makkelijk en een beetje rond tikken. We moesten wel focussen, maar dat is gelukt en de drie punten zijn in Utrecht gebleven", geeft hij aan.


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -