Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Jordy Deckers na uitschakeling Spakenburg: "Twee goals vlak voor rust nekken ons"

1/3
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Doelman Jordy Deckers had 'wel een leuke avond' in de Johan Cruijff Arena. De reservekeeper van Spakenburg mocht, zoals afgesproken, ook de bekerwedstrijd tegen Ajax keepen. Hij kreeg er wel zeven om zijn oren. "Die twee goals vlak voor rust nekken ons gewoon", zegt Deckers.

Jordy Deckers: "Dat je een paar ballen er uit kan houden is lekker"


"Die hele ambiance is mooi en zo'n vol stadion is ook leuk. Dat je een paar ballen er uit kan houden is lekker. Die twee goals vlak voor rust nekken ons gewoon", doelt Deckers op de twee treffers van Siem de Jong.

Ook zag hij Spakenburg-aanvaller Vince Gino Dekker in de eerste minuut een grote kans krijgen. "Als Vince hem goed raakt, dan kan hij zomaar binnenvallen. Dat geluk moet je meezitten, maar helaas is dat nu niet zo."

Wanneer zag Deckers het geloof wegzakken binnen de ploeg? "Het besef kwam definitief in de rust, als je twee goals tegen krijgt in de laatste vijf minuten voor rust. Het verdedigende blok stond goed, zoals afgesproken, maar we moesten wel druk zetten. Het zag er zo simpel uit bij Ajax, maar we stonden echt goed de eerste veertig minuten."

Overigens ontkent Deckers al een club te hebben voor volgend seizoen. De doelman wil vanwege zijn reserverol bij Spakenburg weg. "We zijn nu rustig aan het rondkijken", aldus Deckers.

VINCE GINO DEKKER

Buitenspeler Vince Gino Dekker was een van de drie Spakenburgers met een Ajax-verleden. Hij kreeg vroeg in de wedstrijd een grote kans, naar later bleek ook de enige kans. "Ja, dat zou mooi wezen, maar Ajax was zo goed. Ik heb ook genoten van hun spel en genoten van in de Arena te staan."

Vince Gino Dekker: "Ajax was zo goed, ik heb genoten van hun spel"


"Zij spelen wel een paar tandjes sneller dan wij gewend zijn. We moesten veel lopen, maar hebben genoten en goed gewerkt", aldus Dekker. "Dit is een extra stimulans richting zaterdag. Fantastisch om voor zoveel publiek te spelen. Ik denk dat het wel meevalt zaterdag met de fitheid. We hebben nog een uitlooptraining en worden ook goed verzorgd."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -