Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Peterson speelgerechtigd voor bekerduel tegen Eindhoven

1/3
UTRECHT - Kristoffer Peterson is terug bij FC Utrecht. De Zweed wordt door FC Utrecht gehuurd van Swansea, waar hij sinds afgelopen zomer speelde. "Ik heb daar elf wedstrijden gespeeld, dat is te weinig. Ik ben in een situatie in mijn carriŽre dat ik veel moet spelen."

Kristoffer Peterson trainde vandaag al mee met FC Utrecht


Afgelopen zomer verkaste Peterson, die van 2014 tot 2016 voor FC Utrecht speelde, van Heracles naar Swansea. Bij Utrecht treft hij een oude bekende: AdriŠn Dalmau, met wie hij vorig jaar in Almelo samenspeelde. "Het is een goeie speler en een goeie jongen", zegt Peterson over Dalmau.

"De relatie met de supporters is nog altijd goed"


Na zijn successen bij Heracles was het ook best logisch geweest als hij was teruggekeerd naar Heracles, in plaats van naar FC Utrecht. "Mijn zaakwaarnemer denkt dat dit een goeie keus voor mij, ze hebben goeie spelers en een goeie trainer." Bovendien waren de contacten met FC Utrecht nog steeds goed. "Ik praat veel met spelers en mijn relatie met de supporters is ook nog steeds goed."

Peterson is speelgerechtigd voor de bekerwedstrijd van dinsdag tegen Eindhoven. Peterson vraagt zich echter af of hij fit genoeg is, na een hectische transferperiode. "Ik heb afgelopen nacht drie uur geslapen." De competitiewedstrijd van vrijdag tegen ADO is een ander verhaal. "Ik moet trainen en fit blijven en dan is het de keus van de trainer."


Reageren op dit bericht? Mail naar sport@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -