GVVV kan net niet zorgen voor bekerstunt tegen PSV

© Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV was dichtbij een megastunt tegen PSV, maar op het einde van de wedstrijd ging het fout. Mohamed Ihattaren uit Utrecht scoorde in de verlenging, waarin de Veenendalers beter waren, de 1-2.
Niet onverwacht waren de eerste kansen voor PSV, maar het was niet overtuigend wat de Eindhovenaren lieten zien in de eerste helft. In hun spel zat geen vaart. Toch kwamen ze kort voor rust op 0-1 via een schuiver van Konstantinos Mitroglou.

GELOOF

In de tweede helft had PSV een grote mogelijkheid om de score te verdubbelen. Ook GVVV kreeg grote kansen en geloofde in een goed resultaat, want de Eindhovenaren bleven allesbehalve overtuigend.

GVVV BETER

In de 83ste minuut gingen de GVVV-supporters los op sportpark Panhuis. Soufiane Laghmouchi scoorde de 1-1 tegen de nummer vier van de Eredivisie. Door de gelijkmaker kwam er een verlenging, waarin GVVV beter speelde en de grootste kansen creëerde. Tegen de verhouding in scoorde Utrechter Ihattaren kort voor het einde van de verlenging de 1-2.
41' Konstantinos Mitroglou [0-1]
83' Soufiane Laghmouchi [1-1]
117' Mohamed Ihattaren [1-2]